dimecres, 20 d’abril del 2022

Numbers Flow CA

                                     Trencaclosques àgil i educatiu, 

troba parelles iguals o que sumin 10.






Numbers Flow és un joc gratuït de números additiu amb unes normes senzilles: combina les parelles i neteja el tauler per guanyar. Jugar a Numbers Flow és perfecte per exercitar la teva ment durant el temps de lleure. Amb música suau i un gràfic agradable, et sentiràs relaxat i calmat. 
Submergeix-te al món dels jocs de números! Pren un descans i juga al trencaclosques de lògica sempre que et cansis o t'avorreixis. Refresca't amb els additius trencaclosques de lògica i números! Si t’agraden els jocs de taula clàssics, prova Number Flow. Gaudeix de la màgia dels dígits i fes gaudir la teva ment.

Numbers Flow és un trencaclosques de números fàcil d’aprendre. Uneix números per netejar el tauler. Coordina els teus ulls, les teves mans i la teva ment. Gaudeix d’hores de diversió amb aquests jocs de números gratuïts. El temps passa volant quan et diverteixes! Instal·la-ho ara per provar i no podràs parar!

Com jugar  L’objectiu és netejar el tauler. 

-  Troba les parelles dels mateixos números (6-6, 3-3, 8-8..) o els que sumen 10 (6 i 4, 8 i 2...). Es poden eliminar dos números tocant-los un per un.
-  Les parelles s'han d'ubicar una al costat de l'altra, i les podeu aparellar verticalment, horitzontalment i també, si un número es troba a l'última cel·la de la línia i un altre a la primera cel·la de la línia següent de la quadrícula. També hi pot haver cel·les buides entre els 2 números.
-  Quan no hi hagi més números per eliminar, els números restants es poden afegir al final.
-  L'objectiu és aparellar tots els números i buidar el tauler 
* Accelera el teu progrés amb les Pistes si t’encalles.
* Guanyaràs quan hagis eliminat tots els números de la graella o quan aconsegueixis els punts del repte.

Millora la puntuació
Quant més buit estigui el tauler, millor serà la teva puntuació! Aconsegueix la major quantitat de punts aparellant tots els números del tauler . i eliminant .. Guanya més punts connectant números allunyats.

Hi ha moltes formes de resoldre el trencaclosques. Però no és tan fàcil com sembla. Posa a prova la teva ment i gaudeix d’una experiència emocionant!

Que més té el joc:

* Trencaclosques de lògica fàcil d’aprendre
* Hores de joc per gaudir
* Pistes per ajudar-te a aconseguir el teu objectiu més ràpidament
* No hi ha límit de temps, així que no tinguis pressa. 

Desafia la teva ment amb el trencaclosques Numbers Flow i diverteix-te! Juga a jocs de números on i quan vulguis!
    Dona suport als desenvolupadors independents, comparteix-lo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada